Pharma consultancy voor uw bedrijf

Onze uitgebreide business ervaring laat ons toe om onze oplossingen perfect te laten integreren met uw huidige systemen. Heel wat bedrijven doen een beroep op onze pharma consultancy en gebruiken sinds jaar en dag onze raad om gegevens tussen verschillende subsystemen uit te wisselen.

Onze jarenlange ervaring is gebundeld in een totaaloplossing of -aanpak waar we starten met het schetsen van de situatie en het vastleggen van de toekomstige strategie.

Na onze intensieve projectsessies is het voor ons duidelijk wat de eisen en wensen zijn en hoe dit voor de organisatie optimaal geïmplementeerd kan worden.

Bovendien kunnen we voor al deze trajecten het project management verzorgen indien onze klanten dit wensen.


    Adviseren
    Project Management
    Ondersteuning
    Dienst na verkoop

 

We werken ook nauw samen met de Belgische e-Health associatie, een vereniging van farmaceutische bedrijven die instaat voor het opzetten en uitbouwen van een netwerk voor de elektronische uitwisseling van berichten (EDI) tussen haar leden, groothandelaars en ziekenhuizen. Het invoeren van een EDI systeem binnen een bedrijf kan een complexe aangelegenheid zijn. Via pharma consultancy ondersteunen wij klanten bij de implementatie van hun EDI projecten en kunnen op hun vraag optreden als coördinator tussen de verschillende betrokken partijen of assisteren bij de mapping van de berichten en uitvoering van testen.

Hoe kunnen we helpen?

Denkt u eraan om een nieuw project op te starten?
Op zoek naar een mobiele app of e-commerce website op maat?

Laat ons samenwerken!
Bel ons: +32 3 355 29 79

Maak een afspraak