Mobiele oplossingen voor de farmaceutische sector

Mobiele oplossingen zijn het werkinstrument bij uitstek in uw digitale strategie. Met een mobiele applicatie zoals MobiRep hebben werknemers specifieke bedrijfsinformatie bij de hand op een tablet of ander mobiel apparaat. Zo kunnen ze op een efficiënte wijze bedrijfsdata raadplegen, bestellingen of reservaties invoeren, een planning maken en consulteren, gevoelige informatie opvragen, voorraden nakijken, ...

Bij Smart IT staan we er sinds 1995 voor gekend om innovatieve en mobiele oplossingen en applicaties te ontwikkelen voor farmaceutische vertegenwoordigers. Al onze mobiele applicaties worden ontwikkeld voor de gekende platformen zoals Windows, Android en iOS.

We bekijken samen welk doel u wilt bereiken met uw mobiele toepassing en hoe we dat strategisch aanpakken. Een applicatie kan eenvoudig zijn, maar kan ook gebruik maken van de verschillende functies eigen aan een smartphone of tablet. We denken daarbij aan de camera of de GPS-ontvanger.

MobiRep

MobiRep is een gevestigde waarde in de wereld van de farmaceutische CRM / SFA pakketten. Het zijn de mobiele oplossingen bij uitstek die het voor werknemers mogelijk maken om op een eenvoudige manier hun data te beheren en te synchroniseren. Op elk ogenblik is de MobiRep gebruiker in staat om informatie te visualiseren over klanten, bestellingen, historiek, prijsgegevens, objectieven, … kortom een totaal oplossing om een vlotte communicatie te garanderen. Niet enkel vertegenwoordigers bij de klant genieten van een gestructureerde applicatie, ook werknemers op kantoor en het management gebruiken MobiRep. Zij hebben een globaal en rechtstreeks zicht op de gegevens die werden geregistreerd zoals facturen, opmerkingen, planning, stockoverzichten, rapporten enz.

Modulair

MobiRep is gemaakt volgens een modulair systeem en biedt de mogelijkheid tot aanpassingen naar de wensen van de klant. Zo bouwen of activeren we specifieke functionaliteiten die naadloos zijn verbonden met de basissoftware.

Zo kan een klant aan de slag gaan met een set van de volgende modules:

Geïnteresseerd in een demo van mobiele oplossingen of van MobiRep? Maak dan snel een afspraak!

Hoe kunnen we helpen?

Denkt u eraan om een nieuw project op te starten?
Op zoek naar een mobiele app of e-commerce website op maat?

Laat ons samenwerken!
Bel ons: +32 3 355 29 79

Maak een afspraak