Over ons

Smart IT Systems is een Belgisch bedrijf dat in 1995 werd opgericht  met als doel duurzame oplossingen te bieden voor zijn klanten. Door de jaren heen hebben wij binnen de farmaceutische sector een uitgebreide kennis en ervaring opgedaan op het vlak van CRM, mobiele toepassingen, e-commerce oplossingen en backoffice integratie. Ondertussen is ons team uitgegroeid tot een mix van enerzijds jonge en dynamische krachten en anderzijds ervaren en gepassioneerde medewerkers.

Garanties

De investering van een CRM toepassing of e-commerce website is een essentieel onderdeel voor een bedrijf, zowel klein als groot. Met Smart IT kiest u voor een deskundige en stabiele partner die deze integratie volledig voor zich neemt. Onze toepassingen zijn stabiel en hebben hun degelijkheid bewezen bij heel wat klanten, wat geresulteerd heeft in een optimale gebruikerservaring.  

Waarden

Medewerkers van Smart IT staan altijd klaar om klanten of collega’s bij te staan en hun competenties en ervaring te delen. Zo staan we gekend als een bedrijf dat over voldoende volharding beschikt om de doelstellingen voor onze klant te bereiken.

Missie

Als duurzame partner op lange termijn helpen wij onze klanten om hen te transformeren, te verbeteren en te ondersteunen door technologie optimaal te benutten. We verlenen advies en ondersteuning om sales en marketing processen aan te passen aan de nieuwe noden en behoeften. Daarbij maken we ten volle gebruik van de mogelijkheden die nieuwe technologie kan bieden.

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat bij ons centraal. Ons doel is dan wel steeds hetzelfde – uw bedrijfsprocessen verbeteren – toch is de manier om dit te bereiken telkens anders. Wij staan open om uw specifieke behoeften te verwezenlijken!

 

Onze Troeven

    We hebben een uitgebreide kennis van sales- en marketingprocessen in de farmaceutische sector, meer bepaald in het OTC segment
 
    Met ons PharmInTouch e-commerce portaal voor apothekers zijn we marktleider
 
    Onze MobiRep toepassing voor vertegenwoordigers is modulair opgebouwd en biedt een grote waaier aan functionaliteiten
 
    We hebben een flexibel en sterk klantgericht team van medewerkers
 
    We zijn een gezonde firma met een sterke financiële basis en investeren continu in onze klanten en medewerkers