E-commerce op maat

We worden vaak ingeschakeld om webapplicaties te ontwikkelen voor bedrijven en we zijn bovendien de oprichter van het PharmInTouch e-commerce platform.

Een webapplicatie kan tal van bedrijfsprocessen ondersteunen en efficiënter maken. Of het nu om financiële, administratieve, commerciële of logistieke processen gaat, het speelt een belangrijke rol. Een flinke dosis programmeerkennis, ervaring met complexe processen en een sterk analytisch vermogen maken Smart IT tot een uitstekende partij om voor u aan de slag te gaan.
 
Maatwerk
Wij creëren en onderhouden op maat gemaakte e-commerce websites of webapplicaties die de werkwijze en processen van uw bedrijf ondersteunen.
 
Analyse
De basis van elk project start met een grondige analyse door een professioneel team. Wij gaan samen met u aan tafel zitten om te brainstormen over de vereiste aspecten van de webapplicatie om nadien de nodige functionaliteit zo efficiënt mogelijk te kunnen implementeren.
 
Nauwe opvolging
Ook gedurende het opbouwproces van het web project houden wij nauw contact met u zodat er rekening kan worden gehouden met aanpassingen of nieuwe behoeften.
 

 

Interesse? Maak een afspraak en we bekijken hou we u kunnen helpen.